Zell am See- Kaprun

Van herfst tot vroege zomer
FactsPhoto's

Zell am See- Kaprun

In het uitgebreide skigebied van Zell am See-Kaprun kunnen zowel gevorderde als beginnende skiërs en snowboarders zich volledig uitleven. De Schmittenhöhe en ook de Kitzsteinhorn beloven puur skiplezier op de diverse pistes midden in het besneeuwde berglandschap.

Het wintersportseizoen in Zell am See-Kaprun begint al in de herfst en duurt tot in de vroege zomer.  Dat betekent dat skiërs en snowboarders op de Kitzsteinhorn gletsjer tien maanden lang op prachtig besneeuwde pistes hun tochten kunnen maken.

Skiën en snowboarden in Zell am See-Kaprun: drie veelzijdige bergen, 138 kilometer piste.

Naast de Schmittenhöhe met 77 en de Kitzsteinhorn met 41 kilometer piste belooft ook de familieberg Maiskogel met 20 kilometer piste fantastische winterbelevenissen. Voor alle gevorderde skiërs en snowboarders bieden de Schmittenhöhe en de Kitzsteinhorn steile hellingen en spectaculaire afdalingen. Geen zorgen; ook voor andere niveaus zijn er talrijke pistes te vinden. Op de Maiskogel en de Schmittenhöhe staan de kinderen op de eerste plaats.

Ook alle actieliefhebbers kunnen zich in Zell am See-Kaprun prima uitleven. Freeriden of freestylen – de Kitzsteinhorn biedt gegarandeerd ongeprepareerde pistes, diepe sneeuw und spectaculaire funparks  voor alle niveaus.

 

  • 138 km aan pistes 72% 72%
  • 47 liften 45% 45%
  • hoogte skigebied 786- 3029 meter 80% 80%
  • Geschikt voor beginners 60% 60%
  • Geschikt voor gevorderden 90% 90%
  • Geschikt voor kinderen 75% 75%

Welke opties heb je hier?

Skisafari

Onder begeleiding één of meerdere dagen een geweldige tocht maken.

Huttentocht

Een groter gebied ontdekken en overnachten in gezellige berghutten. 

Individueel Les

In korte tijd beter leren skiën en zo veel meer uit je vakantie halen.